2023-08-24 427 瀏覽
聽聞大圍有好多隱世Cafe,今日同朋友入嚟大圍搵好嘢食,試下呢間platform 可能我哋咁啱撞正lunch time,我哋坐低咗一陣就好快有其他客人坐滿晒成間餐廳。舖頭唔算好大,所以建議最好都預約定。Menu入面嘅菜式唔算好多,最主要都係食Bagel 同意粉,選擇相對其他Cafe較少。今日我同兩個朋友就分別試左:the New Yorker, pulled pork, avocado smoked salmon都係配bagel。芝士味不算太濃郁,但可以再出啲。個人比較鍾意芝麻bagel,因為比較香脆。呢間cafe適合鍾意食brunch或輕食嘅朋友仔坐低食下嘢傾下計。