2018-08-08 1756 瀏覽
一直想試呢間fusion酒吧,但之前見親都好多人,終於搵日平日黃昏去就少人啲了~因為未到6pm只能點bar food & snacks食,點左幾樣聽聞係出名既小食食下先大坑薯條出色,帶有花椒香而不辣佢其中一個出名小食係麻婆Burrata,可能我唔係Burrata cheese既friend,凍食麻婆醬mix呢個芝士食,唔係太岩我...個Jer Jer buffalo wings撈blue cheese sauce好食呢,既有buffalo wings 既酸酸辣辣,又撈埋blue cheese既鹹香,好惹味!再點左個炸雞配南乳醬,炸雞熱辣脆口,點埋南乳醬有減油膩感覺又加少少鹹甜感,送酒一流。食到咁其實已經食唔落dinner,但一到6pm我地都要即刻order dinner menu既其中一個signature dish賽螃蟹麵。用上海麵代替蛋白,蟹肉加蛋撈醋食埋出奇地配搭,雖然已好飽但都幾啖食哂,不止賣相可呃like味道更幾出色呢!古巴Ice Tea我試左一啖,清新唔太甜幾好飲我自己就整杯sparkling wine消暑啦其實呢度係應飲手工啤酒既,不過太易飽又肥啲,都係下次再試~

大坑薯條

大坑薯條出色,帶有花椒香而不辣

Mapo  Burrata

啫啫buffalo  wings  with  blue  cheese  sauce

炸雞配南乳醬

賽螃蟹麵

古巴ice  tea

古巴Ice Tea我試左一啖,清新唔太甜幾好飲

我自己就整杯sparkling wine消暑啦

其實呢度係應飲手工啤酒既,不過太易飽又肥啲,都係下次再試~
大坑薯條
炸雞配南乳醬