2022-10-05
相關食物:Epic chocolate 終於試咗大坑名物之一,當日晏晝大約2點去買,無人龍,直接入去買得,本身最想試chocolate 味cookies, matcha macadamia, 同埋matcha mochi brioche,但當日無matcha mochi brioche ,有mochi 嘅包每日唔同,而且佢啲cookie 都幾大件,所以就只要一件最想試嘅Epic Chocolate就算,試後感覺無咩驚喜,同cookie department 差唔多,曲奇偏貴,對我嚟講又太甜,我個人覺得唔係好值(我本身係鍾意脆cookie多過軟身) 如果鍾意呢種cookie 又唔怕甜嘅話,應該都會鍾意Cookie Vission,但如果同我一樣怕甜的話可以先買一塊試吓先,試完鍾意先再買其他
題外話/補充資料:
店員有禮貌,環境整體感覺幾乾淨