2024-08-23
下班同朋友來到這間舒服恬靜既西餐廳 好有放鬆嘅感覺 聊聊天望下室內裝潢 有中西合璧既感覺 白色樹枝吊燈幾別緻🤍🔺Beef & Eggs Sandwich $128澎湃的牛肉片夾著炒蛋、蕃茄、芝士、生菜 口感豐富 吐司塗上牛油烤過 整體不錯 適合多人分享🔺Fried Chicken $143韓式炸雞山😹 入口juicy熱烘烘 醬油酸酸地幾開胃 不覺油膩 🔺Caesar Salad $128份量比想像中大 雞肉微微煎香 生菜清新爽口 🔺Serrano Ham Pizzette $133手工薄餅很足料 拉絲軟芝士同薄脆pizza👍🏻🔺Crab Spaghetti $183滿滿的蟹肉很掛麵 鮮味十足 醬汁清新帶香草味 意粉彈牙🔺Lobster sauce risotto $178賣相很吸引 材料好豐富 有三隻帶子、煎三文魚、蝦肉 每粒飯粒都吸滿龍蝦醬汁 口感不錯 🔺Hash Browns $65J友人很喜歡的小吃 一口size 好香脆 食到停唔到口!🔺Crepes with ice cream $78最後雖然已經好飽 但係甜品有第二個胃🙌🏻 雲呢拿雪糕好滑 同Crepecake 夾著吃好滿足~
下班同朋友來到這間舒服恬靜既西餐廳 好有放鬆嘅感覺 聊聊天
🔺Crab Spaghetti $183
滿滿的蟹肉很掛麵 鮮味十足 醬汁清新帶香草味 意粉彈牙
🔺Lobster sauce risotto $178
🔺Hash Browns $65
J友人很喜歡的小吃 一口size 好香脆 食到停唔到口!
🔺Crepes with ice cream $78