2022-09-07
星期一既12:20左右去排隊,店面不大,所以都排滿哂人,等左大約10分鐘。Epic Chocolate-$50(4/5) 佢既曲奇雖然小貴,但絕對對得住佢既價錢,勁厚,咬到中間仲爆漿,勁多朱古力熔🤤🤤🤤勁濃!朱古力愛好者一定要試,個人唔太好甜所以覺得佢有少少偏甜,一人食一塊一定會覺得過膩,最好搵人一齊share下。Yuzu Hojicha Brioche-$50(4.5/5) 係埋單果一刻問下個店員入面有咩餡,佢答我麻薯!ok,要埋,謝謝。焙茶同埋柚子呢個配搭好fresh,柚子好解膩,焙茶熔下面有勁大舊麻薯!!!omg!!!好正!!!好煙靭,成個包好多重口感,好食。總結: 朱古力我覺得可以一試,好甜既應該會愛上,柚子焙茶我會再去食,下次試埋冬甩🍩❤️