好耐之前見到有人介紹呢度嘅培茶抹茶飲品同蛋糕,身位培茶控當要bookmark低。事隔差唔多一年,上星期經過終於試咗🙈因為食完lunch先嚟,所以我哋只係試咗兩款甜品Tiramisu ($58) Earl Grey Roll Cake ($55),同人氣推介嘅Hojicha Latte同Matcha Latte (各$45)🍵講咗飲品先,Hojicha Latte其實比起坊間好多Cafe好好多,起碼唔係奶水咁稀,但奶味有啲太重蓋過咗培茶味,再濃啲就好了🥺 Matcha Latte相對下就出色好多,係濃但就未去到回甘。可能太大期望,所有老實講有少少失望😕Tiramisu食落有啲似蛋糕,略嫌唔夠多cream唔夠濕潤同唔夠咖啡味🙈 Earl Grey Roll Cake 有啲甜但都幾鬆軟嘅🍰餐廳空間唔算好大,但如果主人們想帶寵物嚟坐出面一齊Chill下都可以~