最近大埔中心開多左好多正野,竟然有Superdon, 依間既分店我食過CWB同Jordon,印象都非常好!今次大埔店,有我好鍾意食既鰻魚天婦羅,不得了!仲要加埋雞強咸蛋係面,超惹味同好邪惡呀~!鰻魚炸得勁香脆,食到好濃郁既鰻魚味,配埋紫菜同茶碗蒸勁岩要黎撈飯,Miso soup就正常,唔差又唔會特別好咁樣。三色魚生飯,都好新鮮,拖羅味道比較突出,食落唔似雪左好耐或者雪得太過凍,壽司飯幾好,軟硬度恰好,食到少少壽司醋既酸味。唯一比較麻煩既就係好似快餐店咁,要先係外邊落單,然後搵位,再出返黎拎餐,店舖又分開左兩邊,中間條路係商埸入邊既行人道路,拎野既時候要特別小心,價錢都唔算係好平,味道就係正既!
!
2021-03-19