前菜有湯及沙律💕不過不失💕菇菌湯是淡淡的甜味,三文魚沙律加了一點乾煙肉碎,幾用心喔🥗Main dish 🫶🏻香煎澳洲黑毛安格斯西冷,我們選了5成熟,廚師處理得剛剛好,牛排🥩鮮嫩,肉汁豐盛,薯菜種類繁多,值得推薦✅Main dish 2🫶🏻墨西哥芝士餡餅🥙(雞肉),平日好少見這個菜式在main dish 中,內裡有一些Tabasco辣醬,cheese份量足夠,兩款醬汁都搭配得唔錯👍🏻適合想輕食dinner的朋友😎Chicken wings 🐥我地仲叫多左個柚子雞翼👻好lucky喔因為叫完後,聽到廚房話雞翼停~~ 我地叫左最後一份,甘多人order果然值得一試😁😁除左有6-8隻雞翼(滿足雞翼腔的我們)亦有濃濃的柚子醬,雞翼烤炸完再配上柚子醬,脆脆的口感上加上酸酸甜甜的味道,好吃喔😋😋店內有多種手工啤酒提供😝😝所有名字都好有特色,我地叫左獅子山下同單眼佬,都係light 的喔,有好香麥味(獅子山下),喜歡果甜則可試單眼佬☺️☺️🌠🌠 如果在店內慶祝生日/周年紀念,可以有Homeland birthday/Anniversary Celebration 的gift set😍甜品可有靚靚免費甜品畫碟

Main dish 🫶🏻

Main dish 2🫶🏻

Chicken wings 🐥

甜品可有靚靚免費甜品畫碟
亦會免費贈送一杯汽酒😎😎
仲有仙女棒可以玩下同送一張即影即有架🥳🥳Homeland 仲會送一張gift card同免切餅費💓💓

略略一提,餐廳內餐具有點奇怪🤔朋友用叉時不小心咬到支叉😂因爲它彎度太過了~這點所有食客都要小心呀😣
2023-03-29
5 分鐘 (堂食)
  • 香煎澳洲黑毛安格斯西冷
  • 煙三文魚凱撒沙律