2016-07-14 141 瀏覽
大埔一向多美食,今日來到呢度,梗係唔好放過佢,食盡大埔!!!呢間餐廳新開,見D 裝修幾靚,就試下你喇!一坐底,我地就叫野食喇叫完野食之後,店員送上炸魚皮,做送酒小食都唔錯。Crab veggies & gravy (全份) – 一上枱GE 反應係好澎湃!!蟹餅即叫即整,熱辣辣, 好多蟹肉+水煮蛋+煙肉白汁+Sourdough Brioche麵包見到都覺得好豐富,4人SHARE,一人半件,剛剛好!因為會幾漏~但真係超好食,口感層次十足,流心蛋汁+蟹肉味勁夾!!大滿足!!Fish & Chips – 個FISH 係勁大份,啖啖肉, 唔係魚手指個種! 炸得剛好,加埋茄汁,勁正!手工啤可以揀200ml/400ml/2lit, 選了400ML, 好正!!夏天飲一杯真係好舒服!!好易入口!Nutella banana - 成份Nutella,香蕉,Oreo曲奇,雲呢拿雪糕, 好重香蕉味,啖啖都有香蕉蓉咁,同Oreo既味道好夾,不過都真係幾肥下,但一次半次唔緊要啦~HAHA ,嗜甜嘅朋友一定喜歡。
呢間餐廳新開,見D 裝修幾靚,就試下你喇!
一坐底,我地就叫野食喇

叫完野食之後,店員送上炸魚皮,做送酒小食都唔錯。