餐廳: 和暢金廚 (南盛街)
資訊:

醉雞首先肉唔鞋唔靱係基本,扎實又滑而且咸味剛好,配埋個汁易入口就勁快清晒成碟。如果你係重視醉雞個汁咁可能會覺得麻麻~因為佢好食唔係來自個汁而係隻雞本身 !紅棗糕$7/件叫2件個樣好似面包咁,但係唔洗湊近都聞到勁香紅棗味。個口感係幾新奇得意,平時淨係食開酒樓糕點果種texture,原來佢軟糯又實實地咁仲好味~仲有得外賣一盒$50拎番屋企蒸/叮黎食炸豆腐呢個好味!!!!會想再黎吃多次!!!!!!!!蠔缽睇openrice啲相以為好大😂其實係好滴飾,不過$50!呢個價!cp高。個人覺得還好。我鐘意多啲茜。素鴨幾好~~但印象唔深CP值很高
醉雞

紅棗糕$7/件
仲有得外賣一盒$50拎番屋企蒸/叮黎食

炸豆腐
呢個好味!!!!會想再黎吃多次!!!!!!!!

蠔缽

素鴨