2019-05-25 310 瀏覽
大埔一直有唔少特色嘅隱世餐廳,今次朋友搵左呢一間黎試。我覺得無論服務質素同埋食品都做得幾好。所以同大家推介下呢間餐廳。呢個係帶子risotto,個意大利飯整到好creamy,個汁配埋意大利飯一齊食好好味。因為加埋松露醬嘅關係,所以個飯食落充滿松露嘅香氣。而且帶子選料新鮮,好快就俾我哋一班朋友清晒👍呢個海鮮意大利粉都不錯,個蝦一樣食落好彈牙好新鮮。意粉亦都冇煮到太硬或者太淋。唯一美中不足嘅係佢個汁比較酸,餐廳可以放少啲蕃茄啦。 主菜我哋仲叫咗呢個烤羊架,半架上面鋪上左滿滿嘅香草去劈走羊架嘅羶味。所以平時小食羊嘅我都食咗少少,配埋紅酒一齊食都幾正☝️仲值得一讚嘅係呢個餐廳嘅服務好好,值得一讚呀❤️

仲值得一讚嘅係呢個餐廳嘅服務好好,值得一讚呀❤️