餐廳: 溢進茶餐廳
資訊:

2020-11-28 454 瀏覽
呢間茶餐廳係我由細食到大,以前我阿媽就成日帶我同阿哥黎溢進食早餐。大個咗之後就好少食茶餐廳,前排經過就入去嘆番個早餐,以前都食開一樣嘅餐:沙嗲牛肉公仔麵再加兩款小食 凍華田薯餅同餐肉係必叫!一個肥仔早餐係一個美好早晨嘅開始先會嚟咗一份牛油餐包,最鍾意就係夾一塊餐肉落去一齊食,然後配埋熱辣辣又脆卜卜嘅薯餅食面。沙嗲牛肉麵嘅汁好濃,公仔麵煮嘅程度又啱啱好,我個人唔太鍾意公仔麵煮得太淋。雖然熱量較高,但咁嘅早餐好滿足!!偶然有個咁豐富嘅早餐都唔錯而且價錢都好平~
沙嗲牛肉公仔麵再加兩款小食 凍華田
薯餅同餐肉係必叫!
一個肥仔早餐係一個美好早晨嘅開始

而且價錢都好平~
早餐