2024-12-10 207 瀏覽
入大埔踩完單車,搵嘢食搵到呢度~ 都有唔少街坊幫襯,相信係有返咁上下質素~ 價錢都平民,所以同朋友都唔手軟咁叫~🍽️ 花膠雞雞湯通心米線送到上枱淨係見到塊花膠,心諗係唔係上錯~ 真係落足料,雞肉又好嫩,連埋湯飲一流!🍽️南乳炸雞翼上海麵平時出去都係得3隻,佢一上就五隻,份量好有誠意!雞翼嘅南乳十分香,仲有炸粉唔厚,真係啖啖肉!🍽️韭菜蝦酥鮮肉雲吞x鮮菇蟲草鮮肉雲吞叫咗兩個主食都係忍唔住食最心愛嘅雲吞,雙拼每人兩隻味道可以試少少,雲吞嚟講合格!皮唔厚,而且絕對唔係細細隻膚衍你,內陷好足料,材料、調味都好香。🍽️蘿蔔絲空氣春卷平時好驚食炸嘢嘅我,驚喜唔會太油,入口脆卜卜,加上蘿蔔絲幾甜,幾有口感。🍽️鮑汁豆腐叫咗咁多嘢食,見到鮑汁豆腐咁特別,就梗係都要試下啦。汁十分入味,同埋唔係平時啲罐頭鮑汁味~值得一試!

🍽️ 花膠雞雞湯通心米線

🍽️南乳炸雞翼上海麵