2022-12-18
疫情關係好耐冇燒過野食, 適逢黎緊冬至,就book左呢間任食燒烤場搞返個冬至齊齊整整一家人bbq活動。由於早一個星期book位,冇諗過呢幾天文台會發生日寒冷天氣預報,幸好我地燒中午太陽仲未收工,比想像中冇咁凍,但好大風🥶🤧只好圍爐取暖😆燒烤場提供任食,想任飲就每位加30蚊,唔想加錢嘅話每人有一支/盒裝飲品食物方面有雞翼,雞扒,豬扒,羊架,牛扒,丸類,多春魚,咖哩魷魚,方包, 粟米,蕃薯........ 扒類,雞翼都有幾款唔同口味俾大家選擇,屋企人話香草雞翼好味😋咖哩魷魚好有咖哩味夠辣好惹味。場地考慮到衛生問題食物都會預先pack好一份份。由於人多有兩個爐,可以用廣式燒烤法 亦可以加30蚊買網懶人燒烤法🤣整體黎講,呢度環境都算乾淨衛生,食物質素都唔錯,園內工作人員好親切有禮貌,大家有興趣記得提早預約呀😉