2018-12-04 134 瀏覽
平時行過都見到舖頭內坐滿人,今次就同屋企人去試下究竟好冇食。前一晚訂左7點鐘枱,一入去無乜人,得一兩枱客,但到7點半至8點左右,就開始多人,8點就坐滿哂。嘢食選擇唔少,嘢飲有特色。服務周到,侍應不時加水。雖然價錢唔算平,但係食物有水準👍🏻- 串燒牛肉唔會燒過龍,juicy菠蘿炒飯外型一流,連兩隻虎蝦。飯有咖哩粉香味兼夠乾身較幼粉嘅河粉,食落有口感,而且河粉炒得入味芒果特飲,入面有糯米滋,布甸同爆谷。好大杯,味道不錯,抵飲!黃咖哩牛腩配薄餅。咖啡微辣有甜,配上熱辣辣薄餅👍🏻    牛腩入味,薯仔夠淋!泰式粉絲沙律。個sauce味道酸酸辣辣夠開胃!入面有芹菜,甘筍,紫洋蔥。另外仲有海鮮包括:蝦,墨魚仔同青口,口感豐富。 可惜個人對芹菜同紫洋蔥麻麻本身以為份量一定好少,點知上菜黎發覺原來份量都幾多!通菜炒得岩岩好,唔會好似有啲地方炒得過左火喉!👍🏻真材實料,外脆入juice。不錯!飲落有少少椰味同菠蘿味,酸酸地,但個人覺得唔太夾

- 串燒牛肉唔會燒過龍,juicy

菠蘿炒飯外型一流,連兩隻虎蝦。飯有咖哩粉香味兼夠乾身

豬頸肉炒河
較幼粉嘅河粉,食落有口感,而且河粉炒得入味

馬拉盞炒通菜

粟米墨魚餅
真材實料,外脆入juice。不錯!

菠椰特飲

飲落有少少椰味同菠蘿味,酸酸地,但個人覺得唔太夾
豬頸肉炒河
馬拉盞炒通菜