2022-09-14 225 瀏覽
門口搭緊棚影唔到相😟紅日黎等位等左15分鐘左右電話落單,電話Menu有細細張相參考,加分👍🏻——————————————♥———————————————- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ♥️ 煙肉温泉蛋忌廉扭紋通粉配荷蘭鬆餅 $88睇Menu俾[荷蘭鬆餅]吸引左,孤陋寡聞既我,第一次嘗試荷蘭鬆餅🙈甜甜地,配合扭紋通粉一齊食,口感同味道冇變得更好,反而有種違和感。♥️ 慢煮美國🇺🇸牛小排意大利三文治 $128開頭食第一件三文治🥪覺得牛唔夠香,之後食第二件又好香,原來係油脂分布既問題,脂肪多果邊香好多,個人覺得汁比較辣,但又好惹味,有種想追住食嘅感覺。♥️ Dirty Tiramisu $58見到在座既客人大多數都有叫,賣相好吸引,甜度適中,入口偏濕潤,質感綿滑,有陣陣既咖啡香,細個小小/多啲人Share食就更好啦。♥️ Brown Sugar Latte (Cold) $52入口順滑,有黑糖既香,味道適中又唔會太甜。♥️ Flat White (Nutty) $42咖啡豆可以揀Nutty/
門口搭緊棚影唔到相😟
紅日黎等位等左15分鐘左右
電話落單,電話Menu有細細張相參考,加分👍🏻

♥️ 煙肉温泉蛋忌廉扭紋通粉配荷蘭鬆餅 $88
煙肉温泉蛋忌廉扭紋通粉配荷蘭鬆餅

♥️ 慢煮美國🇺🇸牛小排意大利三文治 $128
慢煮美國牛小排意大利三文治

♥️ Dirty Tiramisu $58
Dirty Tiramisu

入口順滑,有黑糖既香,味道適中又唔會太甜。
Brown Sugar Latte (Cold)

♥️ Flat White (Nutty) $42
咖啡豆可以揀Nutty/Fruity,飲第一啖有陣微澀既味道,慢慢就冇左,口腔淨返陣咖啡香。
Flat White (Nutty)
慢煮美國牛小排意大利三文治
Dirty Tiramisu
Brown Sugar Latte (Cold)
Flat White (Nutty)