2022-09-24
🌃 餐廳位於天后水星街 , 位置雖然係隱藏小巷, 但這條小巷有不少美食, 可以算係一條少少既美食街, 餐廳定位屬於酒吧餐廳, 喺設計上幾型格,都以深色作為襯色, 而座位都幾寬敞,餐廳可以飲酒食嘢、 仲有得掟鏢添。 餐廳午市套餐非常親民, 只需48蚊起已包括餐湯或沙律、 主菜、飲品等。.🍽🐄 板燒10oz肉眼牛扒配黑椒汁伴薯條💲 74👉 $74 食到咁大塊肉眼牛扒已經好抵, 正常已經冇咩要求 , 牛扒表面 覺得好香脆 , 本身以為變咗well-done, 但切開嘅時候仍有點粉嫩嘅顏色,肉質細嫩都幾juicy, 咬落有彈性容易咬開, 牛味都算重, 點埋黑椒汁仲更加惹味,另外仲有香脆既薯條,真是十分滿足。.🍗 燒春雞伴香草燒汁配飯💲 64👉 燒春雞份量有半隻, 燒得金黃香脆, 將春雞撕開肉汁依然滿滿, 肉質 尚算嫩滑。.👉 另外套餐包括南瓜忌廉湯或雜菜沙律, 南瓜忌廉湯幾creamy, 飲到淡淡嘅甜南瓜蓉,而雜菜沙律配上日式芝麻醬, 雜菜都幾爽口, 加埋沙律醬幾開胃, 隨餐飲品叫了凍橙汁同凍檸茶, 感覺質素唔錯。.📍 HA HA Bar and Restaurant天后水星街5號海興大廈地下
🍽🐄 板燒10oz肉眼牛扒配黑椒汁伴薯條
💲 74
🍗 燒春雞伴香草燒汁配飯
💲 64
📍 HA HA Bar and Restaurant
天后水星街5號海興大廈地下A號舖
=====================
*此價格只供參考及以當時為準,實際價格或會與本文章有所差異。