2021-04-16
唔係同事帶我去,都唔知原來海港城有間美國菜餐廳😂😂位置都幾隱蔽🙈果日去食lunch完全唔洗等位,都幾多位,但味道都幾正,點解反而無人排🤔🤔·1️⃣Chicago Classic Combination 芝加哥拼盤(Half: $198, Full: $298)呢個拼盤入面有三款小食,分別係焗薯皮、炸洋蔥圈同埋水牛城雞翼😍叫左半份share食,我覺得焗薯皮最好食🤣🤤全部都熱辣辣,唔會太鹹🤤·2️⃣Parma Ham & Smoked Mozzarella Cheese Skillet Pizza 巴馬火腿芝士pizza ($108)原本驚好大份會食唔晒,但好彩係細細份😂😂幾中意食佢個批底,都算厚有口感😋parma ham都好食😆·3️⃣Beer Battered Fish & Chips 啤酒黃金炸魚 ($205)呢個炸魚薯條真係好大份,岩晒多人食share😂😂我地四個人食,share食都係食唔晒啲薯條🥲一炸完熱辣辣食係超正😆點埋個醬食仲正😍😍·4️⃣Creamy Spaghetti Carbonara 卡邦尼亞意粉 ($118)食左之前果幾樣小食同pizza,carbonara顯得相對平凡🤣但都係好食
食左之前果幾樣小食同pizza,carbonara顯得相對平凡🤣但都係好食架,幾掛汁,好creamy,煙肉係煎過架!!真心唔錯😋🤪
呢款pizza同carbonara係lunch set, 係包左餐湯同飲品,性價比幾高🥳🥳