今晚同d 朋友見面,想坐得舒服又唔嘈,就入左呢間餐廳。我地揀左卡位坐底,店員都好好笑容,同遞左份餐牌比我地。好多野食揀,有飯,有意粉,有漢堡,有pizza,有豬手,仲有唔同既飲品。轉餐既話,加$15蚊就有湯,面包同野飲。我嗌左焗龍利柳飯,朋友嗌左帶子燴飯同安格斯漢堡。呢個南瓜忌廉湯,幾好飲,唔太結身,又唔咸。個牛角包好足料,裡面唔會係空心,但外面唔夠脆。店員仲提醒問我要唔要多汁,好體貼呀。好多白汁既龍利柳焗飯到左,好足料,龍利柳幾大塊,d 飯仲好多,一定夠飽,結果我最後係食唔晒,哈哈。朋友話呢個帶子燴飯都幾好味,但食到尾就覺得個汁偏咸左少少,但都算唔錯。另一個朋友嗌左呢個安格斯漢堡,個漢堡大過隻杯呀,好誇張,哈哈。朋友話,個包幾軟身,但塊牛唔夠味,如果加d d 汁會好好多,同冇咁乾身咁囉。但大致上都唔錯既。不過佢都係一樣食唔晒。如果細食既朋友,建議可以嗌d 餐share 食,咁就唔怕會太飽或者食唔晒。嗌野飲個時,我嗌左荔枝特飲,朋友佢地就嗌左阿華田脆脆(聽落個名幾特別)。店員好細心問我地要唔要少冰。真係再次因為佢既服務加分。哈哈我既荔枝特飲,正常冇咩特別,唔算太甜。朋友既華田脆脆,幾特
今晚同d 朋友見面,想坐得舒服又唔嘈,就入左呢間餐廳。
我地揀左卡位坐底,店員都好好笑容,同遞左份餐牌比我地。

我嗌左焗龍利柳飯,朋友嗌左帶子燴飯同安格斯漢堡。

呢個南瓜忌廉湯,幾好飲,唔太結身,又唔咸。
個牛角包好足料,裡面唔會係空心,但外面唔夠脆。

店員仲提醒問我要唔要多汁,好體貼呀。

我既荔枝特飲,正常冇咩特別,唔算太甜。

朋友既華田脆脆,幾特別,但華田既味唔算太重,如果多d 華田味會更好。

今次呢個晚餐,幾抵食,每人100蚊左右,唔算太貴,又食到好飽,同埋服務好好。下次黎,想再試下佢個豬手。哈哈。