餐廳: Zenon Café
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
我都唔明點解佢嘅評分唔太高,畢竟我覺得都幾高質!係我intern嘅senior請我食🥰🥰⠀★用某個app訂位會有六折,所以其實CP值好高!🤩★⠀⠀🇬🇧 British All Day Breakfast 🥗 $128 +$20 upgrade toast to waffle🧇 =$148*0.6=$88.8 ✰個scrambled egg 用左兩隻蛋黎炒🤩所以份量好夠⠀✰啲滑蛋應該用左牛油炒🤩好重牛油味又熱辣辣~好正🤤真係好鍾意炒到半熟嘅感覺⠀✰芝士腸就正常水準~不過都煎得好香⠀✰鴨胸都幾好!雖然都係就咁煎,但佢呢隻一啲都冇羶味/鴨嘅「壓」味~ 又唔會太鹹~同埋有好多舊🥰🥰⠀✰沙律菜都好多!加左麻醬同埋配埋全部野一齊食,就起左個keep fresh的效果,又飽又唔油膩!⠀⠀🧇🧇Waffle🤤🤤⠀食完個all day breakfast完全飽左,唔記的仲有個waffle😂直到店員見到我食完,就問我係咪要上waffle⠀☆ waffle唔大件,滴滴骰骰咁,賣相都幾好⠀☆ 留意佢係熱嫁,唔係甜品😂 中間個球係花生醬⠀☆ 上面係朱古力醬~ 以為會好滯啦,又花生醬又朱古力醬咁,但呢個combin
★用某個app訂位會有六折,所以其實CP值好高!🤩★⠀

British All Day Breakfast

✰芝士腸就正常水準~不過都煎得好香⠀

🧇🧇Waffle🤤🤤⠀

☆ waffle唔大件,滴滴骰骰咁,賣相都幾好⠀
☆ 留意佢係熱嫁,唔係甜品😂 中間個球係花生醬⠀
☆ 上面係朱古力醬~ 以為會好滯啦,又花生醬又朱古力醬咁,但呢個combination 一啲都唔滯,唔會好似港式格仔餅咁飽肚同咁甜~⠀
☆甜甜地,中和返個all day breakfast嘅咸味

要加一嘅,但中肯啲講句,我覺得唔差,價錢上合理,質素上都唔錯~不過佢嘅其他菜式我都唔敢講,畢竟冇食過~但如果你鍾意食all day breakfast, 呢個breakfast一定會滿足到你🤣⠀
10 分鐘 (堂食)
British All Day Breakfast
  • ALL DAY BREAKFAST