2021-03-12 275 瀏覽
因為朋友住北角既關係,所以搵左呢間餐廳,餐廳入面既裝飾有好多💛元素。我地當日去到可能因為疫情關係,唔太多人,無限時可以畀我地係入面慢慢食。我地三個人總共叫左三樣野食,首先係菠菜汁雜菌意大利飯配波特菇$88,雖然佢賣相麻麻,但份量好大,味道好好,好creamy,波特菇都好juicy!另外我地仲叫左三女神漢堡$128,呢個漢包比起其他食物就有啲遜色。三款漢堡包括有豬牛雞,豬肉個款竟然係煙肉夾菠蘿,有啲失望。牛肉我無食,朋友話ok,味道最好係雞肉,但有少少乾。最後係煙三文魚Benedict$98,不過不失,醬汁調配得好味,意大利包亦唔會好似外面其他餐廳咁太硬或者太淋濕哂!下次會再嚟試好出多人推介既all breakfast👍🏻

下次會再嚟試好出多人推介既all breakfast👍🏻
2021-03-06