2023-08-19 92 瀏覽
咁啱朋友係土瓜灣放工,又想食burger就搵到呢間Big Daddy's Little Cafe,睇openrice好多人都係推介Smash爆裂大大個burger,咁就叫呢個signature啦~佢呢度加$15可以轉做套餐,配汽水同薯條或者薯角,加3蚊可以轉其他炸物,不過我鐘意食薯角就無加錢轉啦Smash爆裂$78smash burger原來係要一拳打扁個包再食😂😂 好好玩~ 不過個包本身都好大好高身,所要都要smash佢先咬得曬成個😂😂一咬落去塊肉好Juicy,爆曬汁,燒洋蔥同醬都好香,蕃茄同生菜都好新鮮!有2塊漢堡扒夾住蕃茄、芝士、生菜、酸瓜、燒洋蔥仲配埋佢個醬好夾,同埋2塊肉真係好厚好抵食!不過真係有啲遠,所以都應該唔會再過嚟食lu

Smash爆裂$78

不過真係有啲遠,所以都應該唔會再過嚟食lu