2022-04-07
ANOY麵包舖 🍞📍 坪洲永興街11號地舖♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎去到坪洲,想買d 小手信返屋企, 一定唔可以錯過 買正宗南乳芝麻餅, 無論自己食, 定係帶返公司請同事食, 都唔錯👍🏻。 小編去果日係星期日,非常之多人排隊, 點知排到差唔多到我,就賣晒🥲,好在店鋪可以留電話, 一整好左就叫我返去攞, 我覺得呢個安排唔錯, 唔洗排隊去浪費時間。🌟正宗南乳芝麻餅 / $4 塊口感好脆,芝麻味重過南乳味😂,都唔錯既, 起碼未食過🙈。去到坪洲,買返幾塊當手信都唔錯。整體推介指數:❤️❤️❤️🤍🤍♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎
📍 坪洲永興街11號地舖
🌟正宗南乳芝麻餅 / $4 塊