📍大大塊juicy肉餅‼️ -- 正品蕃茄湯麵店🍅🍜=========================如果大家有睇開我嘅post應該知我好中意食番茄麵🤣其實已經bookmark咗荃灣呢間番茄麵店好耐,前排去開嗰頭終於可以試下💖------------------------------⭐️隊長肉餅+田園樂園 配 番茄湯麵($64)麵嘅份量好多,而且係用上番茄製作,所以係呈淡紅色(雖然食落係唔會有番茄味)😂不過幾有gimmick😹 湯底唔係走濃稠路線(係真係液體嗰隻湯😂)飲落酸酸甜甜好開胃!🤩仲有好多番茄蓉食㗎🍅肉餅有兩大塊,煎得好香💖食落好juicy唔油膩!!調味亦唔錯,有少少黑椒嘅辣勁🤪惟肉質有少少鬆散,如果結實返少少會更有口感!小編另外仲雙併咗啲雜菜、菇菇同埋素雞😂,兩個女仔share食都好夠飽🤣------------------------------賣相:6.8/10味道:7.8/10性價比:6.5/10回頭度:6.8/10------------------------------店舖資料名稱:正品蕃茄湯麵店地址:荃灣荃灣街市街115號蘊崇大廈地舖前往方法:荃灣站B1出口
📍大大塊juicy肉餅‼️ -- 正品蕃茄湯麵店🍅🍜
=========================
⭐️隊長肉餅+田園樂園 配 番茄湯麵($64)

賣相:6.8/10
味道:7.8/10