2023-10-14 634 瀏覽
真係差咗好多,世貿呢間裝修完第一次去,其實佢裝修期間,都會去 IFC同The One食,都有覺得冇咁出色,一心嚟返世貿食諗住會有返d水準,點知… 係失望😑 一直帶子係必食,除左真係堅勁大粒,佢吉列外層係啱啱好黐住成粒帶子,每一啖咬落去都好滿足,但今次,隻帶子好細,一蚊左右大🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ 而且一咬落去,塊皮係甩出嚟。至於招牌吉列豬扒,就唔知係巧合定係質素真係下降,有肥豬肉同根,每一件都唔能夠完整食晒,以前… 用餐完畢,枱面係乾乾淨淨,今次有帶子嗰塊吉列皮,亦都有剩餘嘅🤞🏻豬扒🤞🏻最後,當然服務亦大不如前啦😮‍💨 部份侍應嘅廣東話係聽唔明的。加菜亦無問要唔要,而且仲直接一野放係吉列食物上 (盤上面仲有吉列蝦 吉列蠔 吉列豬柳呀😓)以前侍應係會好細心夾一小堆放喺中間,一餐飯會添幾次,今次,俾佢一野大堆頭K.O.咗,史無前例冇再加多,相信張會員卡都應該可以成為歷史。

2023-10-14