💖之前見荃灣開咗間新嘅飲品店,今日經過買返屋企share。佢哋自由度幾高,所有飲品都可以自由加配芝士🧀或者椰子🥥奶蓋同8款口感物,亦都可以調校冰同甜度。最大支裝有成950ml,大到飲完好似食咗成餐飯咁飽😂CP值最高。1⃣️紫芋星球(L)🍠 $48💖呢款冇額外加糖,甜度係固定嘅,芋蓉清甜健康。椰子🥥奶蓋香甜得黎唔heavy,紫薯🍠搭配鮮奶🥛淡香。呢度最特別就係有好多口感物,呢款有珍珠同寒天QQ,口感豐富、有嚼勁。鍾意紫薯同芋頭嘅屋企人👩🏻超like呢杯!2⃣️草莓星球(L)🍓$48💖買比老豆👨🏻嘅,佢最鍾意士多啤梨。芝士🧀奶蓋口感順滑,草莓蓉🍓配上鮮奶🥛味道酸甜,同香濃嘅芝士味搭配啱晒。入面仲有爆珠同啫喱,QQ彈彈🥰3⃣️焦糖木糠布甸鮮奶(L)🍮 $48💖佢哋仲有可以啜嘅甜品,我要左焦糖木糠布甸🍮焦糖掛杯好啱打卡,木糠布甸忌廉香甜順滑。飲得多好有邪惡感😈食咗950ml嘅甜品🍮之後,食唔落晚餐😂💖舖頭出邊仲有個打卡位,店員好貼心幫手擺,想讚下個靚女👩🏻店員,好有耐性好好態度,又一直幫我擺飲品影相📸️附近街坊見到我手上杯飲品咁靚,都過黎問係邊隻味😂佢哋Menu好豐富,下次想試吓佢哋嘅招牌水果茶🍹同沙冰🍧!

1⃣️紫芋星球(L)🍠 $48

2⃣️草莓星球(L)🍓$48