成日都覺得食雪糕好肥 但又好想食 男朋友聽到我成日講就帶左我去食frozen yogurt 感覺上冇咁邪惡餐廳有幾款frozen yogurt可以揀 不過我更加鍾意自選多d 可以揀自己鍾意食嘅配料 配料都有好多款可以揀 有選擇困難症既我樣樣都想要 最後揀左一陣先揀到♡ sᴍᴀʟʟ ᴄᴜᴘ 滋味杯 $48可以揀2款配料同埋1款醬汁യWalkers shortbread🧈 +$3 യ啖啖肉芒果🥭 യ芒果醬🥭男朋友唔想食咁多就揀左細杯 見到店員切緊芒果 所以佢就揀左芒果 芒果好新鮮好甜 同埋放左好多芒果肉上去 配上芒果醬就更加滿足到鍾意芒果既佢 多到漏出黎 另外仲揀左佢鍾意既Walkers shortbread增加口感♡ ᴍᴇʀɪɴɢᴜᴇ ᴄᴏɴᴇ 酥皮筒 $58可以揀2款配料同埋1款醬汁യ停唔到口杏仁脆片 യ砂砂香草碎石 +$3 യ麻薯 額外配料 +$5യ蜂蜜醬🍯我就比較貪心d 每款配料都想加 最後加左砂砂香草碎石 佢係apple crumble既脆脆 放係frozen yogurt既中間 我每一啖都加埋去食 增加口感 麻薯好煙靭 另外仲有朱古力味同抹茶味可以揀 酥皮筒同埋杏仁脆片都好酥脆

♡ sᴍᴀʟʟ ᴄᴜᴘ 滋味杯 $48

യ停唔到口杏仁脆片
യ砂砂香草碎石 +$3
യ麻薯 額外配料 +$5
യ蜂蜜醬🍯
我就比較貪心d 每款配料都想加 最後加左砂砂香草碎石 佢係apple crumble既脆脆 放係frozen yogurt既中間 我每一啖都加埋去食 增加口感 麻薯好煙靭 另外仲有朱古力味同抹茶味可以揀 酥皮筒同埋杏仁脆片都好酥脆 蜂蜜醬感覺冇咁漏 成個frozen yogurt都好豐富好滿足