2021-04-12 153 瀏覽
已經一段日子無食過烤魚 今日心思思 就去左尖沙咀巴辣仔食烤魚🤩 呢到有2層 每張枱都好大 又有卡位👍🏻 scan qr code就可以落單 除左烤魚 仲有雞煲可以揀架 好多選擇🤤我地泥到當然食烤魚啦 呢到有3款魚可以揀 分別係凌波魚 江團魚同深海大班 我地揀左最貴既深海大班 其實係沙巴龍躉 魚肉比較彈牙 大條有魚味🐟🐟 口味方面都有6個選擇 我地就決定食酸菜味 辣度可以自由選擇 我哋只係揀咗BB 辣🌶 仲可以免費加4款配菜 我地加左豆卜 薯仔 蓮藕 雞脾菇👅 上菜時魚超大條😍 上面舖滿酸菜 湯底偏鹹少少 不過就好惹味 沙巴龍躉經炸過 外皮仲脆脆地 但係魚肉仲好滑好彈牙👍🏻 4款配菜入味到不得了 完全唔使點醬油😀見到雜丸拼盤有齊10粒丸好抵食所以我哋都叫左 全部都係高質素丸 貢丸最彈牙最好食😛 另外我哋仲試咗一個小食 麻辣豬耳 份量都幾多 豬耳薄切 爽脆夠味👍🏻飲品方面真係一個好大既驚喜😆 我哋揀咗大大杯凍檸茶同大大杯桃膠桂圓紅茶 味道真係大杯到嚇死人😂😂 比一品雞煲既大大杯更加大杯 特別要讚佢哋大大杯桃膠桂圓紅茶 就算標準甜度都唔會好甜 一邊有超多紅棗 杞子 桂圓同桃膠 又好飲又抵飲

深海大班

雜丸拼盤
麻辣豬耳

飲品方面真係一個好大既驚喜😆 我哋揀咗大大杯凍檸茶同大大杯桃膠桂圓紅茶 味道真係大杯到嚇死人😂😂 比一品雞煲既大大杯更加大杯 特別要讚佢哋大大杯桃膠桂圓紅茶 就算標準甜度都唔會好甜 一邊有超多紅棗 杞子 桂圓同桃膠 又好飲又抵飲 必試😛
食完最後仲可以出去醬料區拎生果食 今日有車厘茄 哈密瓜 火龍果等等 好正架🌟

深海大班
雜丸拼盤