2019-09-10
來到景霖緊係要試下大大碗過橋米線套餐!入面十分足料,有牛肉、豬肉、腩肉、雞肉、豬潤、魚蛋、黑木耳、冬菇、火腿、豆卜、酸菜、炸醬、另外還有生菜、芽菜、韭菜及腐皮。簡直係菜肉均衡!湯底可以個別選擇辣或者不辣,因為呢間係正宗四川米線,D辣都幾勁下,唔食得辣記得就住叫。因為過橋米線足料及非常大碗,一定需要2位分享才可以食曬!今日我地加左炸魚皮。呢度D炸魚皮都十分出名,炸得非常香口,而且一點都不油膩。如果order既米線湯底有小小辣,可以用炸魚皮點湯底食,別有一番滋味!我地仲叫左韭菜豬紅,整得十分入味。韭菜上面有一D牛腩碎。呢度仲有好多不同配搭的米線,例如係金牌米線、皇牌米線、精選米線,另外還有任選配料米線,實有一款岩你口味!覺得食米線太單調?唔緊要,呢度仲有小食可以叫,例如係烤雞中翼、日本帶子串燒、雞軟骨串燒等等。呢間四川米線上菜快,而且味道正宗,所以我都經常去幫親!
我地仲叫左韭菜豬紅,整得十分入味。韭菜上面有一D牛腩碎。
呢間四川米線上菜快,而且味道正宗,所以我都經常去幫親!