雖然 #小秘書 唔係 #黃大仙 嘅 #街坊,不過好多時都會去附近搵嘢食🤤 屋邨林立,自然多食市,平嘅貴嘅都大把選擇😉 呢晚我就嚟到 #黃大仙中心北館 嘅「侍元」。餐廳裝修充滿和風特色,#小秘書 一入門口已經被色彩繽紛嘅餐牌吸引住☺️ 餐飲服務都已自助形式,我就叫咗個 #照燒雞肉飯,配 #炸雞翼 同 #凍檸茶 做 #晚餐 😉 其實呢晚都唔係我第一次嚟幫襯,就因為我對 #侍元 嘅 #雞肉食物 情有獨鍾🤤即叫即炸嘅 #雞翼,皮脆肉嫩,咬落去仲好juicy㗎🤤 而佢哋個 #照燒雞肉飯 大大碗,滿滿嘅雞肉喺飯面,醃製得好入味🤤 最後飲埋杯 #凍檸茶 落肚,簡簡單單嘅一人前,真係唔錯㗎🥳📍侍元 (黃大仙)龍翔道136號黃大仙中心北館1樓N142號舖

2023-01-18