2021-06-03
呢間日式刨冰店小編真係bookmark咗好多年🥺但次次去親都排長龍,所以直接放棄咗😔今次平日下午去終於少返啲人,等咗大概10分鐘就有位🥸有冇人明白小編係幾咁感動😭❣️想去嘅大家就記得早啲去排喇🤗🍓草莓Special味配北海道牛乳奶凍 ($98)店家有好多口味選擇,小編第一次去就揀咗隻望落最IGable嘅😚上到枱真係嘩一聲,好大好靚🤩兩個人share就啱晒🤪刨冰個樣好似卡通咁,叫嚟打卡真係一流📸但由於好易溶💦所以餐廳好貼心咁叫我地20秒內就好影完😮至於味道方面,個冰食落好香士多啤梨同煉奶味,甜度適中,絕對唔係香精味😎而且啲醬佈滿晒成個冰,食到底都唔會淡茂茂😋刨冰口感好細滑,入口即溶,完全冇冰粒🧊牛乳奶凍好滑好重奶味🍼 包咗喺冰入面,食到中間就唔會咁悶🤣期待咗咁耐果然冇失望,好想再去試其他口味😆唔知大家有冇心水推介?🥰🌟9/10
🍓草莓Special味配北海道牛乳奶凍 ($98)
🌟9/10