2019-11-08 62 瀏覽
經過門口 , 初頭係畀佢嘅擺設吸引, 繼而見到裏面嘅客人都叫一款喇沙,內裏都有一隻大龍蝦,非常吸引 !!!喺門口睇餐牌先知道係每日限定嘅,而且只需84蚊!!問咗店員confirm仍然供應, 我同朋友就立即入去!!!波士頓龍蝦喇沙 ~主角到喇!真係極大碗! 睇返張墊枱紙同佢嘅比例,就知道佢真係超!級!大!除咗湯底夠味香濃之外 ,麵底係用咗兩款唔同嘅麵!所以口感非常特別!「拆哂啲龍蝦肉出嚟!」心裡面一直想著呢個動作!!真係非常熱刺!!馬來蜜汁炭燒厚切豬扒撈檬~ 豬扒非常香脆,而且蜜糖味非常重,是甜甜的, 而且佢註明咗係炭燒, 所以別有一番風味! 檬粉份量都非常多! 真係超值!馬拉盞炒通菜~ 出街食飯點都要叫返碟菜嘅! 通菜分量非常多! 感覺係堆滿加壓實哂!而且都非常惹味!飲品方面, 點咗一熱一凍, 天氣開始轉涼 ,我想飲紅棗杞子茶暖暖身而 朋友就熱底, 叫咗個cool爆鮮士多啤梨冰冰特飲!2杯都好出色,而鮮士多啤梨嘅份量都好多, 絕對真材實料!