2023-02-20 171 瀏覽
味道比預期實在差太多 嘢食可以講係完全唔達標 嗌左個Brunch 咁Classic嘅嘢都可以唔好食 個薯餅好大陣雪藏味⋯⋯仲衰過M記個啲 蛋亦煎到老哂 個菇出哂水又腥😅 最出奇係個Chocolate milkshake 飲落去只係可可粉溝奶 有chocolate 有milk 但冇shake😅仲要唔甜🙃 另外相信唔少人會認同 個流心蛋意粉水準參差 一時溫泉蛋一時半熟 最後係個蘋果批 係現成嘅都唔緊要 好歹都焗熱少少⋯⋯ 上到嚟只可以話暖暖哋 味道亦好難令人滿意 環境值得一讚係裝橫都幾靚 幾有氛圍 但係冇明確區分水煙區 食嘅時候隔籬枱食水煙 我哋枱食哂 結果有位朋友氣管敏感服務欠佳 當中有道菜上左一個空嘅鐵兜😅 問返先知原來係比漏左茄汁 有位職員全程亦態度冷淡 幾次詢問都冇積極回應 好令人沮喪希望貴店努力改善🙏🏻😅

希望貴店努力改善🙏🏻😅