2008-06-04
食完時新快餐店, 我地下一站去左位於海港城的CPK !!因為事先知道繽紛樂半價的優惠,所以我們在大學裡的seven買左六排繽紛樂 價值39.9 其實都好貴,比OR的coupon差得遠 我們六人分為兩組,每組三人,前後腳入座 我們男子組叫左個mushroom pepperoni sausage 女子組就叫左個芒果烤雞肉pizza 同埋朱古力新地我地食左半份pizza後, 鬼鬼祟祟的私下交換食物mushroom pepperoni sausage足料, 好多蘑菇, 材料新鮮, 又配合辣肉腸, 味道好match!!芒果烤雞肉pizza: 芒果加上咖哩汁香味撲鼻, 一樣咁好食!!!朱古力新地用haagen daz雪糕, 根據女子組嘅報告. 雪糕滑溜香濃, 男子組都好想試!!(之後鄰台互相拍照, 惹起侍應懷疑.....""") 這一餐男子組由$94變為$52 , 食物,比pizza hut新奇有趣, 值得推介!!
價值39.9 其實都好貴,比OR的coupon差得遠
我們六人分為兩組,每組三人,前後腳入座
女子組就叫左個芒果烤雞肉pizza 同埋朱古力新地
我地食左半份pizza後, 鬼鬼祟祟的私下交換食物
(之後鄰台互相拍照, 惹起侍應懷疑.....""")