餐廳: 大家樂
資訊:

2015-04-18 307 瀏覽
早前有事放下午假去了屯門良景邨,就約了屋企人在屯門良景吃午餐,因為對良景不熟悉,求其揀去快餐,剛好經過大家樂,良景分店不算太旺,我們揀了麵食系列,我已經少去大家樂,覺得又貴又不好吃,看下良景得唔得,這間客人少,坐得十分舒服,我覺得今次這個新系列出奇地又OK ,豬軟骨就麻麻地好吃,豬軟骨肉質口感有些小鞋,反而個麵又OK,奶茶尚算OK,環境又幾好,地方夠大坐得舒服,服務都OK食物水準豬軟骨麵,豬軟骨味道麻麻,反而麵OK好吃,湯不算太咸,味道清清地又OK奶茶,我覺得還可以,奶夠滑茶味亦夠油菜,我覺得一般服務我覺得OK環境這裡幾好價錢50元,還可以接受番吃未必再去

食物水準

奶茶,我覺得還可以,奶夠滑茶味亦夠

油菜,我覺得一般

我覺得OK

這裡幾好

價錢
50元,還可以接受

番吃
未必再去
2015-04-15
5 分鐘 (堂食)