餐廳: 大家樂
資訊:

2017-03-25 549 瀏覽
香港人,早餐,午餐,下午餐通常都茶記解決,由其是依家集團式既快餐點實在對於上班族黎講實在有點昂貴。今日竟然被大家樂吸引到我入去,就決定豪一次,仲選擇左一向有反禁上下質素既咖哩牛腩飯,另外仲加左杯熱飲Tim。咖哩牛腩飯個飯都幾大,但d飯煮得有d硬身,份量都幾多,唔係好食得哂,另外有D粟米,翠玉瓜粒同菠蘿做伴菜。咖喱好香好濃郁,牛腩煮得幾淋,牛肉味好濃,份量都唔少,有6-7塊,牛根就得一塊,薯仔都得兩塊,但個份量夠哂送飯餐飲叫咗杯熱華田,夠熱夠重華田味,好濃話明係快餐,呢點佢絕對做到,而且無盡係白飯同餸菜都好夠熱,份量都好足!

咖哩牛腩飯
咖喱好香好濃郁
,牛腩煮得幾淋
餐飲叫咗杯熱華田,夠熱夠重華田味,
好濃
咖啡牛腩飯