我們一行10人, 訂左日間BBQ, 佢原本限4小時, 到左夠鐘時刻, 我去問可唔可以燒耐D, 不過老闆好好人, 話唔緊要你們食埋先走~臨走仲問大家要唔要再飲多支飲品, 我唔都唔好意思, 話唔洗, 呢到士多好有誠意, D飲品係雪櫃支裝, 咩大小都任你決定, 唔限取飲咩. 食物方面2個大雪櫃, 真係好多, 除左基本扒類, 好多出面無概食物: 方形芝士ball, 豆卜, 金妹牌火腿ball, 金妹牌芝士腸, 蝦條, 龍虾ball, 黑魚ball.八爪魚ball, 雞腎, 海膽ball, 金沙骨, 羊架, 真係貴野, 仲用錫箔包好晒金菇, 蕃薯, 栗米. 佢用膠碟, 鐵叉, 可洗又環保, 枱面放晒不同調味料, 豉油, 茄汁, 醬, 蜜糖係一樽新開, 唔係溝水果d, 牛油, 蒜泥...咩都有, 我地問佢無棉花糖, 佢都去左買, 無另外收我地錢, 又俾左副啤牌我們玩, 服務同幾位上面寫一服, 做熟客的, 佢個位置係最入停車埸, 可能少人留意, 佢用誠意的服務, 相信有多d生意, 洗手間好乾淨開爐個火好靚, 好大火d食物特別快熟,

開爐個火好靚, 好大火d食物特別快熟,
題外話/補充資料: 我問佢, 佢俾自己帶飲品(唔好太過份), 同海鮮去, 所以我們買左蜆上去. 跟下面朋友講試下, 大家玩得很開心. 間鋪真係用料貴價, 腸仔都有4款了, 食物質素亦很好, 仲有多春魚添~
2012-02-26
慶祝紀念