2022-07-11 144 瀏覽
Ooo大尾篤超高質隱世Fine DiningooO朋友介紹大埔有一間隱世超級好食😋又抵食既西餐😍她推介了我幾次話雖然遠dd都好值得去!餐廳係大尾篤村入面,不過餐廳出面有少少位比大家泊🚗!簡單裝修,店員非常親切👍🏻戶外有2張枱可以供帶毛孩共同進餐既客人🐶店主話其實佢哋都允許狗狗坐室內👍🏻食物質素真係可以媲美五星大廚😍😍由頭盤沙律🥗開始已經有驚喜,Lunch Menu 由$178-$218包沙律🥗餐湯、主菜及餐飲🙂物超所值❗️OooooO每日新鮮沙律🥗,麵包籃 &餐湯沙律😍超鍾意❤️大大份超有誠意!有紅菜頭、木瓜、南瓜、新鮮蔬菜薯仔等超🈵️足👍🏻佢連麵包籃都不得了😋超脆既蒜蓉多,仲有蔥油脆片🙂配湯超正!忌廉蘑菇湯🥣味道超濃厚,熱熱的啖啖湯都係享受😎OooooO蘋果酒燴盲鰽魚柳拼香煎北海道帶子配墨西哥辣醬汁 $188盲鰽魚煎香咗塊魚皮脆脆的用蘋果酒燴味道唔會蓋過魚味😋辣醬汁我感覺唔到辣味大家唔使怕辣!煎帶子鮮甜香口,真係隱世🌟級廚師👨‍🍳OooooO秘製慢燒走地鮮雞 $178佢既秘製方法及味道令雞好入味😋慢燒呢個做法使雞肉好嫩滑但又有燒雞既香口👍🏻😎爭扎出唔出post推介😂怕多人去之後book 唔
Ooo大尾篤超高質隱世Fine DiningooO

OooooO
每日新鮮沙律🥗,麵包籃 &餐湯
佢連麵包籃都不得了😋超脆既蒜蓉多,仲有蔥油脆片🙂配湯超正!
忌廉蘑菇湯🥣味道超濃厚,熱熱的啖啖湯都係享受😎

蘋果酒燴盲鰽魚柳拼香煎北海道帶子配墨西哥辣醬汁 $188

秘製慢燒走地鮮雞 $178

😎爭扎出唔出post推介😂怕多人去之後book 唔到位,但係餐廳咁用心煮菜式,我希望大家都可以感受及享受到好食物😋