2021-09-07
⭐️名 料理⭐️📍:大埔大美督龍尾村59號地下A號舖⏰:11:30am-10:30pm💰:人均$100 (設加一)⭕️: 現金、信用卡、支付寶、AE🐶🐱:寵物有善餐廳 可攜帶寵物入店內👉🏻安格斯牛肉炒飯 💰108🌜呢個有驚喜 超大碟 我地每人起碼食左兩大碗🤣好多牛肉粒 食落口每一啖飯都好滿足 牛肉有油脂味 再配埋炒飯簡直一流🎉絕對唔會食厭 個人超級推薦一定要叫!!👉🏻炸軟殼蟹 💰78🌜好脆好香口 入邊嘅肉質都好鮮 不過就細隻咗少少 如果大隻啲我諗會更加滿足🎉👉🏻雞泡魚肝 💰58🌜燒到脆而不韌 好有咬口 恰到好處 配埋沙律醬簡直一流 飲酒必點🔥👉🏻炸芝麻雞翼兩隻 💰42🌜好有驚喜好好食😚塊皮好脆 一咬落去啲肉汁慢慢流出黎 雞翼好香 係有埋雞翼尖既雞翼 鹹鹹地醃得好入味 一定要趁熱食 凍左口感就無咁好🙈👉🏻白桃梳打 💰38👉🏻橙汁 💰28🌟環境空間都好舒服 裝修好用心 就好似一間居酒屋既格調 餐牌選擇好多 室內外既位置都有得坐 室內佈置風格好有日本feel 夏天唔想太熱😂可以坐室內 夜晚坐室外 吹住海風 欣賞夜景 好舒服😚 成餐飯我哋食得好開心好滿足 可以靜靜地同友人傾吓計 泥到大美督食嘢一定要
📍:大埔大美督龍尾村59號地下A號舖
⏰:11:30am-10:30pm
💰:人均$100 (設加一)
⭕️: 現金、信用卡、支付寶、AE
🐶🐱:寵物有善餐廳 可攜帶寵物入店內
👉🏻安格斯牛肉炒飯 💰108
👉🏻炸軟殼蟹 💰78
👉🏻雞泡魚肝 💰58
👉🏻炸芝麻雞翼兩隻 💰42
👉🏻白桃梳打 💰38
👉🏻橙汁 💰28
成餐飯我哋食得好開心好滿足 可以靜靜地同友人傾吓計 泥到大美督食嘢一定要試吓呢間!!
P.s 去大美督唔使再話去食個啲燒烤放題 BBQ 又貴又唔好食🙈
🚌:起大埔墟火車站 坐75K 在龍尾村站一落車 行前100米就到🙈 好方便!!
🚘:我地走個陣見到隔離有個時租停車場 $5/1hr 好抵👏🏻