2018-02-17 986 瀏覽
大年初二。開年!開年!日間:四圍出動去拜年是必須的。晚間:都唔會煮飯啦,嗌外買是常識吧!由於太攰太攰,外賣自取都懶,所以唔可以嗌麵食,唔會嗌餃子之類,嗌炸雞薯條有似有d太hea,畢竟都係新年呀嘛😅所以上網點「Pizza hut」外賣速遞🤪因為農曆新年關係,佢新推出咗”芝士七重奏”套餐,由於我唔會紅肉(如豬、牛、羊之類)所以點了”海鮮盈滿”,或者新年呱,平時四十五分鐘嘅速遞時間,今日要一個鐘頭三十分鐘😵仲要送到嚟只是微温而已!重點係加錢換嘅葡汁焗蔬菜倒瀉咗,d葡汁滴到周圍係🤦🏽‍♀️個速遞員已經不斷say sorry,話會返公司換過新的,再揾同事送過來,之後等咗another 一個鐘頭三十分鐘先到。今次好好,個葡汁焗蔬菜係熱嫁!算佢啦!
大年初二。開年!開年!
日間:四圍出動去拜年是必須的。
晚間:都唔會煮飯啦,嗌外買是常識吧!

所以上網點「Pizza hut」外賣速遞🤪

外賣送餐