2017-05-13 1385 瀏覽
又一次比人升到上天的例子😤原全中伏!心想咁多人讚一定很好食啦!點知仲衰過d大集團!當日中午同老媽子一齊來食因為剛剛開舖店內得三幾個客人,其怪及不滿有以下幾點:1)我們第一次來點知你地嗰店舖d規矩,作為一個食客緊係找個位坐先,同時在店內有二個女侍應又掛著玩電話又沒理我地,我同老媽子咪找位坐先,點知其中一個就話要買飛才可以坐,咁我咪話你放心我會買,我之後安頓好老媽子後立刻去買飛!2)睇到個餐牌都覺得貴啦伍拾幾蚊一碗粉,如果要套餐差唔多$100,都算啦同我老媽子出去食中午飯邊度有計架,仲要係銅鑼灣如果好食就是但啦!唔好食啦真係貴啦!3)之後坐咗喺度等一陣間,碗牛肉粉呢就其中有嗰個女侍應送來,佢好大力咁進入會擺上係我張枱度,啲湯到咗啲出嚟,小姐你使唔使咁大力呀!4)第一眼見到碗牛肉粉就已經唔想食啦,癡線架成碗浸晒油係粉上面呀😡5)跟住咪問個女侍應攞只碗,諗住飛咗啲油,個女侍應依然都係好大力咁擺喺枱面!6)飛左啲油後,因為我哋係叫清湯牛腩粉冇咩特別,我諗住第一啖湯應該都會幾好味嘅!點知原來真係好好味囉、好味都係驚你食唔出係咩味呀!死加死加超勁味精!大廚你個味覺應該都冇晒架啦,就唔好再出嚟遺禍人間
又一次比人升到上天的例子😤
原全中伏!
心想咁多人讚一定很好食啦!點知仲衰過d大集團!
6)飛左啲油後,因為我哋係叫清湯牛腩粉冇咩特別,我諗住第一啖湯應該都會幾好味嘅!點知原來真係好好味囉、好味都係驚你食唔出係咩味呀!死加死加超勁味精!大廚你個味覺應該都冇晒架啦,就唔好再出嚟遺禍人間呀!
一定唔會再嚟啦😡
2017-05-09