2017-10-04 123 瀏覽
呢排成日係旺角遊蕩ReU,上次食放題經過見到呢間大本瀛嘅廣告,午市加碼任食三個鐘感覺幾抵食,今日終於可以一試!呢度任食選擇更加多,A-J總共10張餐牌,分別有:刺身、壽司軍艦、特別壽司、卷物手卷、前菜小食、和風料理、一品料理、鐵板燒爐端燒、炸物天婦羅和泰國風情。等我分享下我食左乜嘢啦。A 刺身!挪威三文魚、有頭甜蝦、北寄貝、馬刀貝、珍寶帶子、日本角螺、鮑片。刺身大盛食材新鮮乾淨,三文魚切法奇特有新意。B 手握壽司、軍艦!花之戀、辣味三文魚軍艦。C 火灸黑松露壽司!火灸三文魚壽司、蒲燒鰻魚壽司、帝皇蟹棒壽司、火灸左口魚邊壽司、黑松露油甘魚壽司。D卷物、一口手卷!龍蝦沙律加州卷、吉列炸蝦卷。F前菜小食!味付螺肉、辛辣冷麵!G一品料理!香蒜煙肉焗北海道帆立貝。H鐵板燒爐端燒!岩鹽燒牛舌、馬來沙爹燒雞肉串、金菇肥牛串。I炸物天婦羅!吉列帶子、台式鹽酥花枝丸、海老天婦羅、紫心香芋丸、沙律海鮮卷。J泰國風情!飛天通菜、自家製手打炸蝦餅、香茅燒豬頸肉。午市人唔多,坐得好舒服,唔使等位而且上菜速度快,食物質素高。雖然無甜品,但係飲品種類多,連藍冰啤酒都有w 埋單兩人連服務費$436,價錢相若,值得一試

呢度任食選擇更加多,A-J總共10張餐牌,分別有:
刺身壽司軍艦、特別壽司、卷物手卷、前菜小食、和風料理、一品料理、鐵板燒爐端燒、炸物天婦羅和泰國風情。

等我分享下我食左乜嘢啦。

刺身大盛食材新鮮乾淨,三文魚切法奇特有新意。
刺身大盛

B 手握壽司、軍艦!花之戀、辣味三文魚軍艦。
D卷物、一口手卷!龍蝦沙律加州卷、吉列炸蝦卷。
壽司大盛

F前菜小食!味付螺肉、辛辣冷麵!
辛辣冷麵

G一品料理!香蒜煙肉焗北海道帆立貝。
香蒜煙肉焗北海道帆立貝

H鐵板燒爐端燒!岩鹽燒牛舌、馬來沙爹燒雞肉串、金菇肥牛串。
岩鹽燒牛舌

吉列帶子

J泰國風情!飛天通菜、自家製手打炸蝦餅、香茅燒豬頸肉。
泰式炸蝦餅
飛天通菜

埋單兩人連服務費$436,價錢相若,值得一試!
2017-09-23
5 分鐘 (堂食)
刺身大盛
壽司大盛