招聘中
最高可達 $18,800
月薪
2023-10-04 506 瀏覽
近排超超超忙碌! 其中一個原因係.... 自己玩裝修! 24年4月又話掉垃圾要俾錢,而且九運又到,再加上間屋又住咗成十年無攪過,於是一次過攪大佢!結果緊係攰死啦! 攰到無胃口,唔想食D熱嘢,於是女友小熊提意食日本菜,去和民.攰到個腦都無心情諗食咩,小熊有提意仲好唔洗我煩.有D人對貓貓狗狗有特別感情,我就特別鍾情海洋生物,所以日本倒核廢水我必然大加反對,但我又唔會反對食日本菜,一來我相信原材料來貨都都未係日本,二來邊擔心得咁多呀! 活在當下啦唔該!最近嘅和民係黃埔,於是早D落去費事等位,去到好好彩唔洗等,攰到死仲要企係到等位的話,我相信會轉場.點咗2人套餐,有鮭魚刺身,剴凱撒沙律,牛肉壽喜燒,炸雞軟骨,鰻魚牛肉盒子飯,再加香脆炸雞,照燒雞肉 Pizza,飲品係芒果益力多沙冰同柚子密梳打.優點:1, 第一緊係要講講我大愛嘅沙冰啦! 夠甜夠凍唔係D酸芒果味! 大大大讚!2, 牛肉壽喜燒牛肉薄薄一片,所以唔會韌,灼一灼已熟,但最好味反而係果兩磚豆腐,嫩滑之餘又重黃豆味.3, 加上燒汁嘅鰻魚肉嫩又夠味,而且飯粒分明,係我中意嘅口感.4, 香脆炸雞雞肉 Juicy 外層脆口,滿意.缺點:1, 對住

攰到個腦都無心情諗食咩,小熊有提意仲好唔洗我煩.

優點:

4, 香脆炸雞雞肉 Juicy 外層脆口,滿意.

缺點:

1, 對住個爐,當然感覺冷氣不足啦.

2, 炸雞軟骨唔夠脆口.

3, 連個薄薄 Pizza 餅底都唔脆口,最失望係 Pizza.

4, 門口等位無櫈坐.

女友小熊食到肚滿腸肥,間屋被我攪大,佢個肚腩又被我攪大.....
  • 芒果沙冰