2024-03-11
餐廳位於THE ONE四樓,主打兩小時任飲任食涮涮鍋同壽喜燒,套餐有六款,分別在於肉嘅品種,座位闊落,乾淨整潔,感覺舒適,令人食得開心,適合約三五好友嚟happy 一吓😍最近推出期間限定嘅草莓粉紅祭,有多款甜品款式,賣相一流,款款都好好味,搭配住冰凍嘅雪糕一齊食,簡直係perfect,甜品控表示要瘋了~ 另外仲有好特別嘅自家製草莓醬汁,基本上點任何食物都好正,令到整體味道昇華咗🤩肉類方面會大大力推介澳洲極上和牛同日本九州和牛肩,前者有豐富嘅油花,入口即溶,牛味突出,肉汁澎湃、後者油脂分佈平均,肉質細嫩多汁,兩款各有千秋,記得一定要點埋草莓醬汁!海鮮有唔少選擇,海蝦大隻啖啖肉、估唔到呢度有三文魚刺身,厚度適中,美麗色澤,鮮甜美味,自己一個人都食咗成六份,超越居酒屋,丸類會推麻吉燒,好似食緊芝麻湯圓,自家製正✌️自助區有好多餸菜,值得一提嘅係清晒之後竟然會攞新菜式出嚟,唔講唔知以為去咗食自助餐,真係好誇張,嚇咗一跳🤣 旁邊亦有多款新鮮蔬菜、飲品、棉花糖機、調味料等,整體感覺真係好唔錯,性價比高,值得encore!