餐廳: alfafa (康怡廣場北座)
資訊:

2018-11-25 946 瀏覽
《Alfafa》 #食在太古📍太古康山道1-2號康怡廣場北座M樓M2舖-路過唔知食咩好,呢間餐廳個感覺好似好健康咁,於是就入左去試啦。🤣今次食左兩個唔同既晚餐set,包括餐飲+湯/沙津🔺肉醬千層麵配薯蓉 $84熱辣辣,中間係千層麵,側邊圍住都係薯蓉,中間位置仲有蕃茄醬添,好香芝士味,而且薯蓉位置焗得好香,仲有一粒粒蕃茄添🔺牛肉漢堡(牛肉,煙肉,芝士,薯條,黑松露汁) $118個牛肉漢堡真係超級大個,而且入面嘅牛肉好厚,而且仲有煙肉,加埋啲生菜,食落去唔會覺得好滯,仲要配埋薯條,配黑松露醬,而且呢個薯條,食落好似係薯條拎去炸咁,好好食整體來說都不錯🤣👍🏻好似好少餐廳有薯蓉做主菜食咁🍴9/10
《Alfafa》 #食在太古
📍太古康山道1-2號康怡廣場北座M樓M2舖

今次食左兩個唔同既晚餐set,包括餐飲+湯/沙津

🔺肉醬千層麵配薯蓉 $84

🔺牛肉漢堡(牛肉,煙肉,芝士,薯條,黑松露汁) $118