東薈城影完隻LULU豬,準備食晚餐,心血來潮想食韓國菜過江龍,黎到座無虛席位於七樓既「Goobne Chicken 」。 仲食住熱潮「社內相親」推出套餐大賣。不過反而最吸睛係HKD 268 UFO 芝士火鍋🫕配無骨雞。飛碟🥏形既托盤,用上GAS爐令芝士慢慢熱溶,BULUBULU滾動芝士包裹著無骨雞肉,吾會膩不止,仲增添風味,有得玩有得食。六隻味選兩隻味道,我地簡左韓式BBQ醬炸雞🍗+ 蜜糖香滑烤雞,雞件不經油炸,外層香脆可口,肉質嫩滑無比,充滿肉汁!蜜糖烤雞個皮充滿蜜糖味,雞皮香脆得很,甜度適中。韓式BBQ醬炸雞感覺似豉油味,比較偏咸,但大致雞件嫩滑,好味😋海鮮煎餅:用上鐵板呈上,熱辣辣煎好,海鮮餡料有彈牙魷魚🦑,多款蔥絲,煎至外脆內軟,粉漿調配得好好,內裏十分軟糯。總結:價錢小貴 但高質素會再光顧

總結:
價錢小貴 但高質素