2024-08-12 37 瀏覽
有次係朗豪坊經過見到南本草覺得幾特別 佢地將涼茶既元素融入西方咖啡 見到蘋果接骨木花啡湯力 金羅漢果美式咖啡 等配搭都好新鮮😆最近知道佢地有聯乘店 仲要有開心果飲品 就黎左試試佢! ✨火麻仁拿鐵 $39好特別! 有啲似黑芝麻咖啡 好香濃 不過要留意係比較少甜~記得細個去涼茶舖會叫媽咪買火麻仁比我飲😋火麻仁有好多功效 例如護肝明目/提高腸道功能/改善失眠/增強記憶力/降脂降壓作用/維持皮膚健康 等 ✨雲泡開心果 堅果奶拿鐵 $39本身係為呢杯開心果而黎 意外發現火麻仁拿鐵更出色👍🏻雖然開心果味唔算好重 但堅果奶都好好飲 而且勁大杯😆 另外仲焙茶堅果奶拿鐵 芋泥麻糬蜜香奶茶 呢啲都好吸引! 見到買飲品可以半價換購烘焙產品 等等下就買左兩件tart試下! 第一次食紹香園既果仁搭 比想像中好食 勁香果仁味 鹹甜度啱啱好 職員幫手翻熱之後勁好食🤣👍🏻✨肉鬆夏威夷果仁塔 $18✨碧根果仁塔 $18另外仲見到有壓扁牛角 麻薯鳳梨酥 軟心曲奇 星球酥等😋😋

✨火麻仁拿鐵 $39

✨雲泡開心果 堅果奶拿鐵 $39