2018-04-09
最近去得韓國太多 返到黎香港都唔係咁想食韓國菜 不過朋友大推Dodam 話炸雞好正 於是決定一試因為想一次試多啲唔同口味 於是揀咗雙重滋味(可以自由揀兩種口味) 揀咗朋友推介既香蒜焗烤雞同原味焗烤雞🍗一上菜就聞到陣陣香味 即刻忍唔住食返舊 點知勁熱 我諗應該係炸好冇幾耐 所以外皮特別香脆 但肉質依然係非常嫩滑個人比較中意香蒜焗烤雞 因為真係好重蒜味好香完全係我口味!朋友既另一推介係 芝士雞蛋卷係勁大舊勁足料入口軟綿 而且有好濃既芝士香 再加上外層既醬料同蟹籽 令到口感豐富咗唔少每次去韓國必食既辣海鮮麵 但係第一次喺香港食 個湯同喺韓國食既味道非常相似 不過比較傑 但估唔到喺香港都可以食返咁正宗既味道!最後梗係唔少得飲品!
最後梗係唔少得飲品!