2023-10-26 250 瀏覽
首先,我哋試吓鯛魚生片🐟,用上新鮮嘅鯛魚片,廚師用劍作為裝飾指向碟中去加入各種調味,十分有驚喜,好似日本劍士咁,而且刺身鮮美多汁。🥹然後,我地又試咗香辣三文魚捲🌶️,每一口都係辣味同魚肉嘅絕妙結合,如果你鍾意辣食,絕對唔可以錯過🔥。奶油蒜蓉蘑菇🍄都不錯,新鮮嘅蘑菇經過烹煮後變得柔軟,浸係奶油同蒜蓉醬汁入面好美味,而且不會膩😋。我地仲點左唐揚炸雞🍗,外脆內嫩,每一塊炸得啱啱好,上枱嘅時候熱辣辣❤️。另外,呢度串燒都好出名,燒雞翼🍗同燒牛舌🐮都好出色,燒雞翼多汁,皮微脆,燒牛舌則嫩滑,入口即化。另外,燒五花肉🥓亦肉汁豐富,❤️。我地坐係bar枱好有feel,當然要叫兩杯酒enjoy 吓啦,我地叫左Shirafuda High同Pinball🤩!