2024-03-26
中環鬧市威靈頓街有個安靜小角落,餐廳裝修簡單但好舒適,仲有樓上座位同獨立洗手間3-course set dinner主要有意粉同肉類,可以加配可麗餅做甜品,但我哋最想食crepe就單點左,員工係門口大玻璃窗即叫即製,個餅皮好滑好香St. Jacques $165黑松露香煎帶子可麗餅有好多好多帶子塞滿可麗餅,完全值回票價☺️ 個醬有菇絲好忌廉汁,香滑但唔膩,除左個醬,連面頭沙律菜都有松露油好香😋Butterscotch Apple Crumble $125蘋果金寶脆脆放係奶油醬上面好香甜,可麗餅入面有粒粒蘋果酸酸地,再加埋香草雪糕為焦糖奶油醬增添層次Matcha Latte $46係店家 signature,沖緊時已聞到好香抹茶味,拉花靚,奶香滑,冇得彈!Cappuccino $36用歐洲進口咖啡豆,入口醇香,奶泡都好滑!
St. Jacques $165
Matcha Latte $46
Cappuccino $36
用歐洲進口咖啡豆,入口醇香,奶泡都好滑!